Begin

Die heerlijke, kwaliteitsvolle Portugese wijnen op de tafel van de Belgische gezinnen brengen, dat was de droom van José da Silva bij het oprichten van finOporto in 2004. Sindsdien zijn de Portugese wijnen een gegeerd product bij een zeer ruim publiek. Niet alleen de wijnen, maar ook die schitterende vinho fino, zoals de oudere generaties vandaag nog steeds de porto noemen. Vandaar trouwens de naam: vinho fino, fijne wijn, fijne porto, finOporto…

Passie

Als zoon van een wijnproducent uit het noorden van Portugal heeft José da Silva van wijn zijn passie gemaakt. Met een gamma van het noorden tot het zuiden van Portugal weet hij eenieder te bekoren. Voor elk wat wils, steeds met de beste verhouding prijs/kwaliteit. Daarvoor staat finOporto garant.

Vakmanschap

Het prachtige gamma kwaliteitswijnen en -porto’s van finOporto is de vrucht van vakmanschap én professionele samenwerking. Het vakmanschap van de wijnboer bij de zorgvuldige teelt van de druivenrassen, het vakmanschap van de oenoloog bij de doordachte combinatie ervan, het vakmanschap van de producent bij het nauwkeurige vinificatieproces, het vakmanschap van de verkoper bij de voortdurende zoektocht naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs, met professioneel advies op maat van elke wijnliefhebber.

finOporto

import, klein- en groothandel van Portugese kwaliteitswijnen en -porto's beste verhouding prijs/kwaliteit